Iskustva naših kupaca

09.10.2010 od Vesne Maletić iz Beograda


 

Za Vas sajt i vas saznala sam bas ovako putem interneta jer su mojoj ceri poceli zubici da izbijaju tek sa punih 10meseci i do tada nije bilo problema. Zubici su napravili haos niti je ona nocu spavala a sa njom i ja. Glabalice-varalice i sve sto bebe stavljaju u usta ona nije htela jer je jezivo gadljiva a i jedna jako nasmejana beba koja ne zna sta je snaslo. Tu je i pala odluka da narucim ogrlicu jer ni posle izvesnog vremena  koriscenja  gelova, kapi nikakvog rezultata bilo nije. Mislim da ima vise od dva meseca kako curica nosi ogrlicu i to od neobradjenog cilibara a da problem izbijanja zubica nije vise tako bolna svakodnevnica. Predlog za bas ovu ogrlicu sam dobila od ja cu reci milog zenskog glasa sa druge strane telefonske linije i savet sam isto tako toplo prihvatila. Sa ogrlicom zapocinjemo svaki dan a ostavimo je samo koji minut dok se kupamo. Puno pozdrava i VELIKO HVALA  od male Miljane i mame Vesne sa Novog Beograda.

 

17.06.2010 od Jelene Ćustić iz Beograda


 

Poštovani,

Vaš sajt sam našla tražeći najpovoljniju ponudu ćilibarskih ogrlica za bebe. Zaista ste najpovoljniji, a moram da se zahvalim i za izuzetno brzu isporuku!

Ogrlicu bih preporučila svim roditeljima koji imaju bebirona kojem izbijaju zubići, jer zaista ima efekta. Mi ne koristimo nikakve gelove i slične stvari, jer smatramo da najbolji lek dolazi uvek iz prirode, a kad smo stavili ogrlicu našem sinu, to se samo potvrdilo! Otkad imamo ogrlicu, nema više neprospavanih noći!

Kupili smo ogrlicu i jednom dečaku na poklon. Njegovi roditelji su, takođe, zadovoljni. On ima već godinu i po dana i, ne samo da je pomogla kod izbijanja zubića, nego i u poboljšanju imuniteta.

Veliki pozdrav i mnogo sreće u daljem radu!

 

02.04.2010 od Bojana Čejića iz Vršca


Ogrlica je fantazija :), mogu da kažem da moja ćerkica uopšte ne plače, a nije ni nervozna. Bar kako je bilo u samom početku dok nismo kupili ogrlicu, sada je stvarno super. Doduše, ne balavi manje, možda čak i više, ali je srećna i nasmejana, to mogu sigurno da Vam kažem. Gura u usta sve što joj padne šaka, hehe, ali je ogrlica definitivno pomogla. Hvala najlepše. Preporučujem kupovinu iste, ali, od deteta do deteta… Pa, nadam se da će svakom detetu da pomogne da prebrodi izbijanje zubića. Pozz narode!

S Poštovanjem

Bojan Čejić

28.03.2010 od Dragane Cvijić iz Beograda


Šaljem Vam mail u želji da podelim svoja iskustva sa ostalim roditeljima. Ovaj put smo ogrlicu kupili za mlađe dete, pošto u vreme kada smo kupovali za starije kod nas ih nije bilo tako da smo naručili iz Nemačke. Mogu vam reći da su ogrlice skoro iste, kako po izgledu tako i po dejstvu, iako smo iskreno bili skeptični zbog cene koja jeste ista kao cena u Nemačkoj ali kod nas dosta niža u odnosu na ostale. Htela bih još da napomenem onim manje upornim roditeljima da su naša deca različito reagovala na ogrlice, kod starijeg sina smo se “mučili” 20-ak dana dok je kod mlađeg to sve išlo mnogo brže i gde smo već posle 3-4 dana primetili poboljšanje(valjda je sa drugim detetom sve lakše :).

Pozdrav iz Beograda

 

 

29.01.2010 od Nataše Bajinović iz Beograda


 
Poštovani,
 
Hvala Vam što se interesujete za dejstvo ogrlica. Našim bebama su pomogle. Jedino bih iznela neko svoje zapažanje jer o tome nisam nigde videla komentare.  Mi imamo blizance i uzeli smo dve različite ogrlice-obe multikolor-ali jednu sa okruglim a jednu sa pljosnatim perlama. Neki moj utisak je da je Veljko, koji nosi ogrlicu sa pljosnatim perlama, mnogo smireniji od Alekse, koji nosi ovalne perle. Da li zato što su pljosnate perle krupnije od ovalnih ili je dete bolje odreagovalo na ogrlicu, to ne znam, ali sam primetila.
 
Srdačan pozdrav i sve najbolje!
 
Nataša Bajinović
 
 

28.12.2009 od Gordane Modošanov iz Pančeva


 

Postovani,
 
Beba je manje razdrazljiva i znatno se smanjilo lucenje pljuvacke. Bolovi nisu potpuno iscezli, ali pomoc ogrlice je ocigledna.
 
Hvala na pomoci!
 
Pozdrav i srecna Nova 2010. godina!
 
Modosanov Gordana
 

22.12.2009 od Ivane Vasiljević iz Novog Sada


Pre samo nekoliko dana smo kupili ogrlicu i stvarno deluje… Nisam bas puno verovala ali hvala Bogu da smo je kupili…
Posle vise od mesec dana ne spavanja mi sad svi spavamo , nas Luka je veseo , drugo dete.
Jedino me zanima sta da radim jer mu se javlja blagi osip po vratu? On ima bas osetljivu kozu a uzeli smo pljosnatu pa ne znam da li mu se osipa zato sto ga nazulja ili …
U svakom slucaju , lakse cu izaci na kraj sa osipom nego sa onim ne spavanjem…
Takodje me zanima kako da je “punim” na suncu sad kad sunca ni nema ?

Hvala

1.12.2009 od Sanje Milovanović iz Beograda


Pošto imamo blizance, naša muka sa zubićima je bila “duplo gora”. Neutešan plač od 3 meseca do 5-og, tj. dok se nismo odlučili da kupimo ogrlice. U početku smo bili nepoverljivi, kao i svi roditelji, ali nam je naš pedijatar ipak savetovao da probamo ogrlice. Mnogo više para smo dali na raznorazne gelove za zube, nego za 2 ogrlice. I zaista pomažu. Presrećni smo! Ponekad samo izbacuju više pljuvačke i to samo kada im izbija novi zubić. Oni su zadovoljnije bebe a samim tim je i nama mnogo lakše. Nemamo utisak da je za njih nicanje zubića bolno, jer više ne plaču, ne “traže” da budu u rukama ( a to je bio najveći problem) i ne bude se noću. Zaista bih svim roditeljima preporučila da se odluče za ćilibarske ogrlice!

Sanja Milovanović

 

27.11. 2009 od Ivane iz Novog Sada


Poštovani,

Zadovoljstvo mi je da Vam se obratim sa svojim iskustvom u vezi ogrlice. Kupila sam je na nagovor prijateljice čijoj je bebi pomogla. Iskreno, bila sam skeptik, ali pošto smo već dosta novca dali na razne gelove i glodalice, pomislila sam, pa hajde još i ovo. Osećala sam se bespomoćno  kada vidim svoje dete kako plače, grize sve što mu padne šaka, balavi, a desni otečene, crvene…noću nije bilo spavanja ni bebi ni nama. Kada smo kupili ogrlicu, ne pridajući značaja da će pomoći, stavili smo bebi posle kupanja (iako smo pročitali da ne preporučuju noću). Zaspali smo iscrpljeni, bebica je u neko doba zaplakala- kada sam pogledala na sat-bilo je skoro pred zoru, a inače se budila na svakih sat vremena-namažemo gelom desni…nekako zaspe i opet se budi. Sada i kada je ustala, htela je samo da jede i mirno je zaspala. Posle 3 dana smo primetili i da manje balavi, ali najočiglednija promena je bila ponašanje-beba je postala nekako veselija, vidi se da je više ne muče toliko zubići. Moj muž i ja smo prezadovoljni jer su muke koje smo imali konačno iza nas.

Veliko Vam hvala!

Ivana iz Novog Sada