Politika privatnosti

Politika sajta www.cilibarskeogrlicezabebe.com je da su privatne informacije, kao što su vaše ime, adrese, brojevi telefona – strogo poverljive. Zato što nam je važna vaša privatnost, našom politikom želimo da zaštitimo vaše lične informacije. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Vaše korišćenje stranica na ovom sajtu podrazumeva da ste saglasni s ovom Politikom privatnosti.

Lične informacije, kao što su vaše ime, adrese, brojevi telefona se prikupljaju samo kada ih dobrovoljno date. Takve informacije se dobijaju kada pošaljete e-mail preko sajta ili uspostavite neku drugu vrstu kontakta, kao što je popunjavanje on line formulara za porudžbinu proizvoda.

Ove internet stranice mogu sadržati linkove koji vode na druge web stranice. Naš sajt nije odgovoran za sadržaj niti za Politiku privatnosti tih sajtova. Ukoliko saznate da te web stranice vode na treće web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Politikom privatnosti, obavestite nas o tome te ćemo takve linkove otkloniti.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo Vas da nam se javite putem formulara za kontakt, odnosno e-mailom.

Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti važeće ukoliko nisu objavljene na ovim internet stranama. Svaka izmena koju objavimo na ovim web stranama odmah postaje važeća, a svako Vaše dalje korišćenje sajta ili ponuđenih usluga podrazumevaće da prihvatate izmenjene odredbe.

Svaki vid zloupotrebe koji bude primećen biće sankcionisan na odgovarajući način prema važećim zakonima Republike Srbije i internet privatnosti odgovarajućih medija.