Šta su ćilibarske ogrlice za bebe?

cilibarske ogrlice za bebeĆilibarske ogrlice za bebe su idealno prirodno sredstvo kojim se umanjuju poteškoće koje nastaju prilikom nicanja prvih zubića kod vaše bebe.

Kao izvor tradicionalnog lečenja koje je prenošeno sa generacije na generaciju, ćilibarska ogrlica za zube predstavlja neuporediv primer uspeha alternativne medicine sa dokazanim uspehom. Ugodan, lagan i veoma lep, ćilibar zrači energijom koja smiruje osobe koje ga nose.  Najbolja osobina baltičkog ćilibara je ta što nudi prirodno rešenje, bez upotrebe lekova, za bolove koji se javljaju prilikom  izrastanja prvih zubića kod dece. On je prirodni analgetik i antiinflamatorno sredstvo za decu i odrasle.

Svaka baltička ogrlica od ćilibara je napravljena od prirodnog baltičkog ćilibara, ručno rađena od strane zanatlija iz Litvanije koji svoje iskustvo prenose sa generacije na generaciju i koji pažljivo poliraju i blago zaokrugljuju perle baltičkog ćilibara tako da lepo prijanjaju uz dečiju kožu dok se nose. Tako obrađene ogrlice pružaju maksimalan kontakt sa kožom i pružaju vašoj deci udobnost dok ih nose.

Svaka ogrlica od ćilibara je tako napravljena da se između svake od perli u nizu nalazi čvor, tako da se u slučaju nesrećnog kidanja ogrlice perle neće prosuti. Ćilibarska ogrlica poseduje kopču na zavrtanje koja je potpuno bezbedna i onemogućuje bilo kakvu povredu vaše bebe, slučajno otvaranje ogrlice ili njeno kidanje, a otvaranje i zatvaranje ogrlice je veoma lagano.

Ogrlice od ćilibara za decu su pravljene za nošenje a ne za žvakanje! Ogrlicu treba skinuti kada dete spava i kada nije pod vašim nadzorom.